Τοπικά

Αντιδήμαρχος του Αλέκου κατεβαίνει με τον Αβραμόπουλο!

Ο Στέφανος Θεοχάρης, ένα έμπειρο και δυναμικό αυτοδιοικητικό στέλεχος, αντιδήμαρχος της παρούσης Δημοτικής Αρχής, που ανεξαρτητοποιήθηκε λόγω βασικών διαφωνιών με την πολιτική που αυτή ασκούσε και ασκεί, εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Δήμος Μετεώρων χρειάζεται νέους και δημιουργικούς ανθρώπους» λέει «χρειάζεται καθαρές κουβέντες και ένα ξεκάθαρο όραμα που θα δείχνει με σαφήνεια σε ένα μέλλον καλύτερο για όλους. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει τη διάθεση, έχει τις γνώσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει και την εμπειρία για να πάει τον τόπο μας μπροστά. Τον ακολουθούμε με πίστη και ειλικρινή διάθεση για προσφορά».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Στέφανος Θεοχάρης με καταγωγή από τον Κονισκό Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1963. Είναι παντρεμένος  με την Ευγενία Μισυρλή και πατέρας ενός παιδιού.

Μετά την αποφοίτηση του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισέρχεται στην σχολή Τεχνολόγων – Μηχανολόγων (ΚΑΤΕΕ) Κοζάνης την  οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία. Ακολούθως ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία, διατηρώντας αρχικά μάντρα οικοδομικών υλικών στον Κονισκό και από το 2007- 2019, αρτοποιείο. Παράλληλα διατηρεί την δική του κτηνοτροφική μονάδα με ζώα ελευθέρας βοσκής.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει τις ρίζες της αρκετά χρόνια πριν , και διαφαίνεται από την πλούσια δράση του στον τομέα αυτό.

Έτσι, από το 1995-1998 διετέλεσε Κοινοτάρχης του Κονισκού, ενώ το 1998 κατήλθε ως υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος με το συνδυασμό του αείμνηστου Κώστα Γεωργολιού. Το 2001 κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος  του Δήμου Τυμφαίων ενώ από το 2002-2010 ως εκλεγμένος  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τυμφαίων, διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης για δύο συναπτά έτη καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , για επιπλέον δύο έτη.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκε εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος, με το συνδυασμό του Θοδωρή Αλέκου. Όμως τα «κακώς κείμενα» και το γενικά αρνητικό κλίμα που επικρατούσε,  τον ώθησαν να παραιτηθεί και στη συνέχεια να ανεξαρτοποιηθεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης