Τοπικά

Απάντηση του συνδυασμού “Πρώτα ο Άνθρωπος” στις αιτιάσεις περί κατάληψης του Δημαρχείου

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» δημιουργεί εύλογο προβληματισμό, με τα ήξεις αφήξεις που ακολουθεί. Από το κατόπιν ενεργειών μου για τη διάθεση της Στέγης προς τους πληγέντες, που διαψεύστηκε άμεσα από τους εμπλεκόμενους συλλόγους, μέχρι και στην ταφή των νεκρών ζώων της πρόσφατης θεομηνίας προς χάρη μικροκομματικών εντυπώσεων. Θυμίζουμε πως ο Δήμος Πύλης, πρώτος από όλους τους δήμους έλυσε το πρόβλημα με την άμεση ταφή σύμφωνα με τις προτάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.

 

Τελευταίο επεισόδιο το «δημαρχείο Πύλης υπό κατάληψη από τον Κώστα Μαράβα». Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, ο ίδιος συμφώνησε, όπως και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων, πως είναι σωστό να δίνονται τα δημοτικά κτίρια προς προεκλογική χρήση των συνδυασμών. Μάλιστα ο επικεφαλής της «Λαικής Συσπείρωσης» κ. Βάιος Καλύβας, χρησιμοποίησε – και καλά έπραξε – ήδη δύο φορές το δημαρχείο στη Λυγαριά για προεκλογικό σκοπό. Αλλά και ο ίδιος ο καταγγέλλων χρησιμοποίησε το δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, όταν το αιτήθηκε.

Τι μεσολάβησε από το ΝΑΙ της διαπαραταξιακής μέχρι την πρόσφατη  …καταγγελία, μόνο ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει.  Και το οφείλει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης