Τοπικά

ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα τεστ του γέροντος Τρίκκης και του προσωπικού του Επισκοπείου

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ για covid-19 σε όλους τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται στο Επισκοπείο.

Συγκεκριμένα μετά την επιβεβαίωση ότι νόσησε ο Πρωτοσύγκελλος Αλέξιος Κανίνας υποβλήθηκαν σε τεστ ο γέροντας Τρίκκης Αλέξιος, τον οποίο φρόντιζε ο Πρωτοσύγκελλος, στον οδηγό του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, καθώς και σε δυο γυναίκες που βοηθούνε στην καθημερινότητα (μαγείρεμα, καθάρισμα κλπ.). Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά και αυτό είναι αν μη τι άλλο καθησυχαστικό, καθώς δεν υπάρχει διασπορά του ιού.

Εντωμεταξύ αναλόγως διαμορφώνεται το πρόγραμμα λειτουργίας του Επισκοπείου, το οποίο ήδη απολυμάνθηκε. Αναλυτικά:

Συγκεκριμένα, από 1 Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, αναλόγως των συνθηκών, η εξυπηρέτηση του κοινού περιορίζεται στις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες περιπτώσεις:

Α) Περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων ή Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στο Γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων πρωί 11:00-13:00 από τον Εφημέριο Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Σαγάνη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2431027805.

Β) Περιπτώσεις εκδόσεως Διαζευκτηρίων θα εξυπηρετούνται στο Γραφείο του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων πρωί 9:00-10:00 από τον Εφημέριο, Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2431033671.

Γ) Για κάθε άλλο θέμα οι πολίτες θα είναι δυνατόν να εξυπηρετούνται κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού τηλεφωνικά: 2431033671 (πρωί 9:00-10:00), με FAX: 2431029040 ή ηλεκτρονικά: imtks1@gmail.com

Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Διασφαλίζουμε τη Δημόσια υγεία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης