Τοπικά

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Μιχάλη Λάππα

Ο Μιχάλης Λάππας, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της “Επανεκκίνησης” και ένας από τους ανθρώπους που έχτισε μαζί το αφήγημα της σύγχρονης πόλης ο Δημήτρης Παπαστεργίου το 2014, διεκδικεί μια τρίτη θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σοβαρός και αποδοτικός δοκιμάστηκε και ως αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων, ενώ μεταξύ των πολλών άλλων πιστώνεται την ίδρυση του δικτύου εθελοντών της πόλης, τη χρησιμότητα του οποίου είδαμε κατά τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Λάππας

Γεννήθηκε το 1968 στην Γερμανία και σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Γερμανία. Σήμερα
διατηρεί ιατρείο στην πόλη των Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με τη Βάσω Ζαχαράκη Νηπιαγωγό-Ψυχολόγο. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτού. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών του Ν. Τρικάλων. Ο Μιχάλης θήτευσε με αποτελεσματικότητα στις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και της Αντιδημαρχίας Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων μέχρι σήμερα, ενώ είναι εντεταλμένος σύμβουλος από το 2015 του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι συνέδραμαν αποφασιστικά στο προσφυγικό ζήτημα του 2016 – 2017 και στις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, όπως και αντιπρόεδρος του Κέντρου Μουσικής Έρευνας «Β. Τσιτσάνη» διοργανώνοντας δεκάδες μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα στην προσωπική του σελίδα lapmix.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης