Τοπικά

Αύριο στις 6 μ.μ. η κηδεία του Μιχάλη Τσιούτσια στην Πύλη

Στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, στον τόπο που γεννήθηκε και τον οποίο υπηρέτησε κηδεύεται αύριο Παρασκευή στις 6 μ.μ. ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Τσιούτσιας.

 

Ο χαμός του, στα 78 του χρόνια, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ως λίαν αγαπητός είχε καταφέρει να εκλεγεί τέσσερις φορές στη δημαρχία (1978-1986-1990-1994) και να δώσει τα πάντα για την αναβάθμιση της περιοχής. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αθηνά, τα παιδιά του Λευτέρη και Μαρίζα, και τα αγαπημένα του εγγονάκια.

Η  ΣΥΖΥΓΟΣ              Νανά Τσιούτσια

ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ                 Ελευθέριος Τσιούτσιας

Μαρίζα Τσιούτσια και Αθανάσιος Βαγενάς

ΤΑ  ΕΓΓΟΝΙΑ            Μιχάλης , Στέφανος

ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ                      ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σημ. Η σορός θα μεταφερθεί στον  Ιερό Ναό Αγίου   Βησσαρίωνα Πύλης Τρικάλων, την Παρασκευή  3 – 6 – 2022 και ώρα  5.30μ.μ. .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Δήλωση Κώστα Μαράβα

«…Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο και έναν ακατάβλητο αγωνιστή της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης. Η φυγή του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ για το μεγάλο ταξίδι στην αλήθεια, κάνει φτωχότερους όλους όσοι είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του. Ένας άνθρωπος οραματιστής, ακούραστος εργάτης της Αυτοδιοίκησης, μια λαμπρή προσωπικότητα που με ήθος, με επιμονή κι αξιοπρέπεια, προσέφερε πολλά όχι μόνο στον αγαπημένο του Δήμο Πύλης αλλά σε όλο τον Νομό Τρικάλων. Δεκαέξι χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Πύλης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής, με συμμετοχή στην ΤΕΔΚ, κατάφερε και ήταν αποδεκτός από τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης. Η συνεργασία μου με τον Μιχάλη ήταν πάντα ανέφελη, γόνιμη και αποδοτική. Αφήνεις πίσω σου Μιχάλη μια σημαντική παρακαταθήκη κι ένα φωτεινό παράδειγμα. Αλλά και μια σπουδαία οικογένεια. Τη σύζυγο σου Αθηνά, τα παιδιά σου Λευτέρη και Μαρίζα, τα εγγόνια σου. Καλό ταξίδι Δήμαρχε…».

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του Μιχάλη Τσιούτσια

Τη βαθιύτατη θλίψη του για τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Πύλης, Μιχάλη Τσιούτσια, εκφράζει με συγκινητικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
Στη δήλωσή του επισημαίνει:
«Δύσκολο να πιστέψω ότι έφυγε ο Μιχάλη Τσιούτσιας, επί 16 χρόνια Δήμαρχος του τόπου καταγωγής μου, της Πύλης Τρικάλων, αδελφικός φίλος, οικογένεια.

Πάντα δίπλα στην Πύλη, τους ανθρώπους της αλλά και σε εμένα προσωπικά. Και πολιτικά αλλά και επαγγελματικά, κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω.

Δαιμόνιος, ασύχαστος, έβρισκε πάντα τρόπο να βοηθήσει, να βρει λύσεις εκεί που όλοι οι υπόλοιποι λέγαμε πώς “κ. Μιχάλη, αυτό δεν γίνεται”. Και όμως ο ίδιος τα κατάφερνε. Και μετά μας δούλευε κιόλας!

Πολύ ωραίος τύπος, με χιούμορ, καλός επαγγελματίας, διορατικός αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Καλό ταξίδι κ. Μιχάλη, κα. Νανά, Λευτέρη, Μαρίζα θερμά συλλυπητήρια».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης