Τοπικά

Βίρβεια 2023 στην Κρανιά Ασπροποτάμου (εικόνες)

Με επιτυχία οργάνωσε και πραγματοποίησε  και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου τα ΒΙΡΒΕΙΑ 2023 έξω από το γραφείο του Συλλόγου στην Κρανιά,  σε πείσμα του κρύου και βροχερού καιρού. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Κρανιώτη στιχουργό Κώστα Βίρβο και είχε τον τίτλο «Κώστας Βίρβος: Εγώ δεν ζω γονατιστός».  Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Μετεώρων.

 

 

Ο Κώστας Βίρβος  με την πολύχρονη καριέρα του στον χώρο της μουσικής και του πολιτισμού, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι στίχοι του μας αγγίζουν και μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας.  Η βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μουσική ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής, που οφείλουμε όλοι προς αυτόν τον μεγάλο δημιουργό του Ελληνικού τραγουδιού. Οκτώ χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας αλλά ζει πάντα στις καρδιές μας.

Απολαύσαμε και σιγοτραγουδήσαμε τις αμέτρητες επιτυχίες του συγχωριανού μας στιχουργού και ποιητή Κώστα Βίρβου με την εξαιρετική  μουσική κομπανία η οποία δημιούργησε κέφι και μας  παρέσυρε στο τραγούδι και στον χορό. Σας ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα Καλλιάρα, Νίκος Αλεξόπουλος, Αποστόλης Σακκάς, Γιάννης Καρακαλπακίδης και Αλεξόπουλος Σταύρος.

Ιδιαίτερη τιμή για το χωριό μας ήταν η παρουσία της οικογένειας Βίρβου. Η κ. Καίτη Βίρβου, σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βίρβου άνοιξε την εκδήλωση και μας συγκίνησε όλους με τα θερμά της λόγια. Παρούσα ήταν και  η κόρη τους  Αναστασία Βίρβου, η οποία ήταν και η πηγή έμπνευσης για το θαυμάσιο νανούρισμα  “Κοιμήσου αγγελούδι μου”.  Μαζί  μας  ήταν και ο σύζυγός της κ. Σπύρος Δεληγιάννης.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι: κ. Ντίνος Μπάρδας,  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, εκ μέρους του κ. Μιχαλάκη, ο  κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Τρικάλων, ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων, ο κ. Χρήσος Ζαραμπούκας, εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Τρικάλων και άλλοι πρόεδροι και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Χαιρετισμό έστειλαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας και ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας..

Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας και τους επισκέπτες  που μας συντροφεύσατε σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά και αποτίσαμε όλοι μαζί φόρο τιμής στον μεγάλο Έλληνα δημιουργό, ΚΩΣΤΑ ΒΙΡΒΟ.

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης