Τοπικά

Βρίσκει ρυθμό η πόλη-Καθαρίζεται κάθε γωνιά της. Τι λέει ο Ρόμπος

Η πόλη των Τρικάλων προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της μετά το σαρωτικό πέρασμα του Daniel και τα καταφέρνει σε σημαντικό βαθμό. Ήδη έχει καθαριστεί το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ έχουν απομακρυνθεί από τους δρόμους της περισσότερα από 1 εκατομμύριο τόνοι σκουπίδια.

 

Το δίκτυο που πρέπει να καθαριστεί είναι τεράστιο, σε πόλη και χωριά, και για αυτό οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας δουλεύουν διπλοβάρδιες, 24 ώρες το 24ωρο τις δυο τελευταίες εβδομάδες. Τα JCB και οι “άρπαγες” που έχουν επιστρατευτεί μεταφέρουν καθημερινά ογκώδη αντικείμενα που είχαν σωρευτεί στους δρόμους, ενώ 4 υδροφόρες καθημερινά επιχειρούν σε όλες τις γωνιές της πόλης για να απομακρύνουν τη λάσπη και τη σκόνη που έχει καθίσει στους δρόμους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φόρης Ρόμπος ομολογεί στο trikalavoice.gr ότι “η προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας είναι τιτάνια. Έχουμε καταφέρει και έχουμε φέρει την πόλη σε ένα καλό επίπεδο και θεωρώ ότι μέσα στα επόμενα δυο-τρία 24ωρα θα έχουμε επανέλθει πλήρως. Το ίδιο γίνεται και στα χωριά. Ζητούμε την υπομονή και κατανόηση των πολιτών και κυρίως τη συνεργασία τους. Καταφέραμε και ξεπεράσαμε τα δύσκολα όλοι μαζί και όλοι μαζί ξαναστήνουμε την πόλη μας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης