Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας της Αλεξάνδρας Νιαβή με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μια πρόκληση για μένα» λέει η Αλεξάνδρα Νιαβή, η οποία κατέρχεται υποψήφια με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Θεωρώ» λέει «ότι ο καθένας μας μπορεί να συμμετέχει ενεργά σε δράσεις, ενέργειες και σχεδιασμούς που μπορούν να προάγουν την ομορφιά, τον πλούτο  και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας !»

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Αλεξάνδρα Νιαβή, με καταγωγή από την Αύρα είναι γεννημένη το 1972 και μητέρα δύο κοριτσιών, της Δήμητρας και της Φωτεινής.

Μετά την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο, εισέρχεται το 1992  στο Τμήμα Φυτικής παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας το οποίο ολοκληρώνει  με επιτυχία και  αποκτά το πτυχίο της.

Στη συνέχεια, για τέσσερα συναπτά έτη  εργάζεται ως πωλήτρια – υπεύθυνη  τμήματος σε επιχείρηση της περιοχής μας, ως υπάλληλος σε τοπικά καταστήματα και ακολούθως στην εξυπηρέτηση πελατών σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας. Από το 2020 έως και σήμερα εργάζεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας  Μετεώρων και  Μουσείο Μανιταριών της πόλης της Καλαμπάκας.

Πιστεύει ότι αν όλοι μας βάλουμε το λιθαράκι μας, μπορούμε να μιλάμε για μια συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια να αναβαθμιστούν τα χωριά μας, να ανακάμψει ο Δήμος μας και εν γένει  να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο όσον αφορά  όλους τους τομείς  που διέπουν την καθημερινή μας ζωή!

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης