Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Παπαπούλιου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένα πρότυπο επαγγελματία, ένας άνθρωπος που πίστεψε στις δυνάμεις του τόπου μας, επένδυσε και εξακολουθεί να επενδύει, ο Κωνσταντίνος Παπαπούλιος, εντάσσεται στη «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο τόπος μας χρειάζεται τολμηρούς ανθρώπους» λέει «με όραμα και διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και μαζί του είμαι βέβαιος πως ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Πάμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Παπαπούλιος είναι γεννημένος το 1961 και κατάγεται  από την Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με την Annie Dieulesaint (με καταγωγή από τη Γαλλία) και πατέρας δύο παιδιών , του Γιώργου και του Πέτρου, φοιτητές και οι δύο.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Καλαμπάκας απασχολήθηκε  σε διάφορες εργασίες αλλά στο τέλος τον κέρδισε ο τουριστικός κλάδος. Έτσι, το 1996, σε συνεργασία με τον αδερφό του Ιωάννη, δημιούργησε την πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα  την ονομαζόμενη “ORFEAS” στην πόλη της Καλαμπάκας. Δουλεύοντας με ζήλο, μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, τα δύο αδέρφια ,καταφέρνουν το 2015 να δημιουργήσουν δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα, το συγκρότημα “GRAND METEORA” αυτή τη φορά  στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων αξίζει να αναφερθεί  ότι έχει κατά το παρελθόν εκλεγεί και υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις του Συλλόγου ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων , ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του  εν λόγω συλλόγου.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο, να συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση  της ποιότητας ζωής των κατοίκων  της πόλης της Καλαμπάκας,  γεγονός που δύναται να επιτευχθεί μέσω προγραμμάτων και κατάλληλου σχεδιασμού…ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, για την επίτευξη του σκοπού αυτού, εφόσον του δοθεί η ευκαιρία από τους πολίτες του Δήμου Μετεώρων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης