Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Κωσταντίνου Ράπτη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένας άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, που έμεινε και δημιουργεί στο χωριό του, στον Κλεινοβό Καλαμπάκας, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Κώστα Ράπτη, ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας και πρώην κοινοτικό σύμβουλο Κλεινοβού. «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» λέει «ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, με διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

 

 

Βιογραφικό

Ο Κώστας Ράπτης είναι γεννημένος το 1968 και κατάγεται από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας, όπου και διαμένει μόνιμα.

Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο Αμπελίων  και διακρίνοντας από την αγάπη του για την γη και τα ζώα, ξεκινάει την ενασχόλησή του με τις αγροτικές καλλιέργειες τις οποίες προσπαθεί να εξελίσσει και να αναβαθμίζει συνεχώς, χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και τεχνικές, ενώ παράλληλα διατηρεί δική του μονάδα με ζώα ελευθέρας βοσκής.

Το 2006 εκλέχτηκε σύμβουλος στο τοπικό της Κοινότητας Κλεινοβού, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στην υπερπήδηση των προβλημάτων του χωριού του και προσφέροντας τα μέγιστα για την αναδιάρθρωσή του.

Ακόμη και σήμερα , διακρίνεται από την διάθεσή του για προσφορά με σκοπό την αναβάθμιση του χωριού του, την αξιοποίηση των φυσικών του πόρων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης