Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας του Σπύρου Κεραμά με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, ο Σπύρος Κεραμάς, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ιδιοκτήτης εστιατορίου στο εξωτερικό, έμπορος αυτοκινήτων, αλλά και επενδυτής στον τουρισμό, στην γενέτειρά του στην Καλαμπάκα.

 

 

Ο ίδιος δηλώνει πως «ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δίνει μια νέα προοπτική στον τόπο μας, με νέες ιδέες και ένα όραμα που μπορεί να καταστήσει το Δήμο μας leader των εξελίξεων στα επόμενα χρόνια, σε όλους τους τομείς. «Θα δώσω κι εγώ τον αγώνα μαζί του για να τα αλλάξουμε όλα στο Δήμο Μετεώρων».

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Σπύρος Κεραμάς του Ιωάννη, με καταγωγή από την Περιστέρα Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1967. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Μετά την αποφοίτηση του από το Γυμνάσιο Καλαμπάκας, εισήχθη  σε Στρατιωτική Σχολή της Λάρισας όπου και ειδικεύτηκε στον χειρισμό βαρέων οχημάτων. Έπειτα για μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε  στο εξωτερικό επιχείρηση εστίασης, και παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο αυτοκινήτων. Επιστρέφοντας στη γενέτειρα του συνεχίζει στο ελεύθερο επάγγελμα, στο χώρο των αυτοκινήτων στις πωλήσεις και βαφές αυτών. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετεώρων.

Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος για αρκετά χρόνια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Περιστέρας.

Θέτει για πρώτη φόρα υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιστεύει ότι αν όλοι μας προσπαθήσουμε πραγματικά μπορούμε να χαράξουμε μια νέα πορεία στον Δήμο μας!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης