Τοπικά

Δήμος Πύλης : λαμπρά εγκαίνια του νέου πολυχώρου στην Πηγή

Την κορδέλα των εγκαινίων της νέας «αίθουσας συνάθροισης κοινού» στην Πηγή έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

 

 

Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο που αποτελείται από αίθουσα εμβαδού 160 τετραγωνικών μέτρων με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, είναι   άρτια κατασκευασμένο και επιμελώς εξοπλισμένο  ώστε να φιλοξενεί μια σειρά από δραστηριότητες για την ιστορική κοινότητα της Πηγής.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας τόνισε τη συντονισμένη και εντατικοποιημένη προσπάθεια από τη μεριά του δήμου ώστε να τρέξει το έργο και να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, στάθηκε στην προσεγμένη του κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό  και ανέφερε πως νοιώθει ευτυχής που επί των ημερών του η Πηγή αποκτάει αυτό το εμβληματικό έργο, έτοιμο να υποδεχθεί πολλές και διαφορετικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις.  Κλείνοντας, σημείωσε την δέσμευσή του πως ότι είχε τάξει προεκλογικά το υλοποιεί, γιατί έτσι έχει μάθει να πορεύεται.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, την πρώην Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ Γεωργία Καραΐσκου και τον πρώην Πρόεδρο της Τ.Κ. Πηγής Βασίλειο Τζιμόπουλο για τη βοήθεια που παρείχαν ο καθένας από τη μεριά του, για την ολοκλήρωση του έργου.

Στο χαιρετισμό του ο πρώην Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής Τζιμόπουλος Βασίλειος δήλωσε χαρούμενος αφού  ένα όνειρο πολλών  χρόνων σήμερα πραγματοποιήθηκε.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης πατήρ Δημήτριος Κατσαρός συνεπικουρούμενος του οικοδεσπότη ιερέα της Ενορίας π. Δημ. Καλλαντζή, του π. Π. Καραχάλιου & του π. Νεκτ. Τσιώκου.

Παραβρέθηκαν ο θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μπάρδας Ντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κυρία  Καλιώρα Χαρά και κ.κ. Τζιορτζιώτης Γεώργιος, Παπαγεωργίου Θωμάς (Μάκης) και Ζιάκας Χρήστος,  ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κος Χήρας Θεόδωρος,  ο Διευθυντής του ΚΥ Πύλης κος Ιωάν. Κουτσονάσιος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πύλης. 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης