Τοπικά

Δείτε για ποιο λόγο χαρακτηρίζει “απαράδεκτη και ανήθικη” τη Δημοτική Αρχή Σακκά ο Καραγεώργος

Σφοδροτάτη επίθεση στη Δημοτική Αρχή Σακκά εξαπολύει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Ηλίας Καραγεώργος φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει “απαράδεκτη και ανήθικη” τη στάση της όσον αφορά την αντιμετώπιση του ΤΕΕ Τρικάλων.

 

Ο λόγος που προκάλεσε την έκρηξη του Ηλίας Καραγεώργου ήταν το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή καίτοι ζήτησε από το ΤΕΕ να προτείνει τους εκπροσώπους του για το Δ.Σ. της e-trikala δεν έλαβε υπ’ όψιν την πρότασή του (Μπαταβάνη τακτικό μέλος και Ζαφείρη αναπληρωματικό), αλλά όρισε τους Μητσιούλη-Κάκια, αμφότεροι υποψήφιοι της “Επανεκκίνησης” στις πρόσφατες εκλογές. Από την αντιπολίτευση τίθεται θέμα ηθικής τάξης και ζητούνται εξηγήσεις από τον δήμαρχο Νίκο Σακκά.

Στην επιστολή του ο Ηλίας Καραγεώργος αναφέρει: “Προβληματισμό προκαλεί η απόφαση της δημοτικής αρχής να αγνοήσει την πρόταση – επιλογή – του Τ.Ε.Ε στην εκπροσώπηση του στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ e Trikala Α.Ε.  Απαράδεκτη και ανήθικη η αντιμετώπιση του Τ.Ε.Ε από την Δημοτική αρχή.  Μια πρόταση που είχε ζητηθεί από την ίδια για ορισμό μελών στο διοικητικό συμβούλιο. του e Trikala.  Mιας πρακτικής – η εκπροσώπηση του Τ.Ε.Ε ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – που είχε ακολουθηθεί για δεκαετίες από όλες τις δημοτικές αρχές στα πλαίσια του πλουραλισμού του ανοίγματος στην κοινωνία, στους φορείς και στα επιμελητήρια του νομού με επιτυχία.  Τώρα αλλοιώνεται και αγνοείται.  Έτσι ενώ σε όλα τα δελτία του δήμου αναφέρεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ότι ορίζει εκπρόσωπο του Τ.Ε.Ε (αναγνωρίζοντας το ρολό του) στη πράξη ακυρώνει την επίσημη πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.  Ποια η σκοπιμότητα της αγνόησης της πρότασης του Τ.Ε.Ε από την δημοτική αρχή και ο  ορισμός σαν μέλη επιλαχόντων συμβουλών ; “.

Παρακάτω οι επιστολές του Δήμου και του ΤΕΕ:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης