Τοπικά

Δημοπρασία για τις παράγκες της πανήγυρης. 7.500 € τιμή εκκίνησης

Ο Δήμος Τρικκαίων προχωράει σε δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για την παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής παραγκών και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος κατά την διάρκεια τέλεσης  της Εμποροπανήγυρης (Τρικαλινού Παζαριού) από  14-20 Σεπτεμβρίου 2023, που θα γίνει στην Περιφέρεια (Μεριάς) του οικισμού Καρυών και στον παραποτάμιο δρόμο Τρικάλων – Καρυών (οδός Σκοπέλου).

 

  

Η δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής των παραγκών  θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ασκληπιού 18,  ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Εμποροπανήγυρης , τη Πέμπτη 17 Αυγούστου  2023  και ώρα 10:30 π.μ.

   Η δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος   θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ασκληπιού 18,  ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Εμποροπανήγυρης , τη Πέμπτη  17 Αυγούστου  2023  και ώρα 10:45 π.μ.

Το  όριο πρώτης προσφοράς ενοικίασης του δικαιώματος κατασκευής παραγκών ορίζεται το ποσό των 7.500,00 ευρώ.

   Το όριο πρώτης προσφοράς ενοικίασης του δικαιώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ορίζεται το ποσό των 7.500,00 ευρώ.

  Ο τελευταίος πλειοδότης  υποχρεούται αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας να καταθέσει στο Ταμείο του Δήμου ολόκληρο το ποσό ( τελικό) που πρόσφερε κατά την δημοπρασία.

Οι προσφορές των πλειοδοτών πρέπει να γίνονται ανά 10€ τουλάχιστον, απαγορευμένης μικρότερης προσφοράς. Κάθε προσφορά είναι υποχρεωτική για τον πλειοδότη, η δε υποχρέωση αυτή μεταβιβάζεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους επόμενους και επιβαρύνει τον τελευταίο πλειοδότη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης