Τοπικά

Δημοπρατείται κατάστημα του Δήμου Τρικκαίων στο κέντρο της πόλης

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων προκηρύσσει δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών του Δήμου Τρικκαίων, για την εκμίσθωση  του δημοτικού καταστήματος-κληροδοτήματος Ιωάννη Ματσόπουλου που βρίσκεται στην οδό Μιαούλη 1 επιφάνειας 42 τ.μ..

 

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται παρακάτω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, η απόφαση της οποίας καταχωρείται  στα πρακτικά.

Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αυτή μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη. Κάθε προσφορά θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη της προηγούμενης τουλάχιστον κατά (10,00) δέκα  ευρώ.

Η δημοπρασία είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική και θα γίνει στα Τρίκαλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου, που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18, την Τρίτη  5 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ, ενώπιον της επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Τρικκαίων. Αν η δημοπρασία αποβεί άγονη θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 6 του Π.Δ.270/1981 με τους ίδιους όρους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18,  σε ημερομηνία που θα οριστεί στην  περιληπτική διακήρυξη επαναληπτικής Δημοπρασίας του Δημάρχου Δήμου Τρικκαίων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης