Ροή Τοπικά

Διαμαρτυρία εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Νομού Τρικάλων

Η Μ.Υ-ΠΕΔΥ Τρικάλων αποτελεί την μοναδική άμεσα προσβάσιμη δημόσια δομή υγείας της πόλης μας, στην οποία προσέρχονται και εξυπηρετούνται καθημερινά οι ασφαλισμένοι, αλλά κυρίως μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων  πολιτών.

 

Παρά τις από διετίας εξαγγελίες της κυβέρνησης, που αφορούν στην ανασυγκρότηση και στελέχωση των μονάδων ΠΕΔΥ με βασικές ειδικότητες ιατρών (παιδίατρος, Καρδιολόγος, γυναικολόγος, ψυχίατρος,   ακτινολόγος, μικροβιολόγος κ.λ.π)  όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν , αλλά οι μετακινήσεις του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στο Γ.Ν.Τρικάλων ,θα οδηγήσει σταθερά και αναπόδραστα στο κλείσιμο της ήδη υποστελεχωμένης  μονάδας και θα πνίξει το Νοσοκομείο με υπεράριθμους ασθενείς.

 

Συμφωνώντας με το πλαίσιο αιτημάτων των συνταξιουχικών σωματείων του νομού Τρικάλων, συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας ,έξω από το Γ.Ν.Τρικάλων, για να διαμαρτυρηθούμε στον υφυπουργό Υγείας κ. Πολάκη , για τα οξυμένα  προβλήματα του ΠΕΔΥ Τρικάλων.

 

Απαιτούμε:

–          την άμεση στελέχωση της ΜΥ-ΠΕΔΥ Τρικάλων με ιατρούς των εξής ειδικοτήτων: Παιδίατρος, Γυναικολόγος, Καρδιολόγος,  Ακτινολόγος,     Μικροβιολόγος ,Γενικής Ιατρικής ,Ψυχίατρος .

–          Πλήρη  υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό για τα  εργαστήρια.

–          Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι μετακινήσεις, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού  προς άλλες δομές.

 

 

Σύλλογος  Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας

Φροντίδας Υγείας Νομού Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης