Τοπικά

Διανομή νερού από τον Δήμο Πύλης-Αυτοψία Μαράβα στις πληγείσες περιοχές (φώτο)

Τις πληγές της μετράει η περιοχή της Πύλης που χτύπησε αλύπητα ο Daniel από το βράδυ της Τρίτης ακόμη. Κατέρρευσαν γέφυρες, πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις, καταστράφηκαν περιουσίες.

 

 

Ο Δήμος Πύλης και προσωπικά ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας ανακοινώνει στους δημότες του ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου εργάστηκε ακατάπαυστα και έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και να καλύψει βασικές ανάγκες των πληγέντων κατοίκων, παρέχοντάς τους νερό, τροφή και στέγη. “Τώρα, άμεση προτεραιότητα του Δήμου είναι η αποκατάσταση της πρόσβασης σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς του” λέει ο δήμαρχος, “επιπλέον, μέσω των προέδρων των κοινοτήτων θα διανεμηθεί εμφιαλωμένο νερό στις κοινότητες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης, και μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Επιτροπές του Δήμου θα μεταβούν άμεσα σε όλες τις κοινότητες και θα προβούν στην καταγραφή των κατοικιών που επλήγησαν και των ζημιών που υπέστησαν. Οι πληγέντες θα μπορούν να αναζητήσουν υπόδειγμα της αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω των επιτροπών καταγραφής των ζημιών, των προέδρων των κοινοτήτων και στην ιστοσελίδα του Δήμου”.

Ο Δήμος προχώρησε σε διανομή νερού σήμερα σε κατοίκους της περιοχής και θα συνεχίσει όσο υπάρχει ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2434350100, 2434350313 και 2434350303.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης