Τοπικά

Δωρεά του Στέφανου Γκολίτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων  Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας και το προσωπικό αυτής, ευχαριστεί τον  Στέφανο Γκολίτο, για την ευγενική προσφορά του με την χορηγία  υλικών (σίδερα, πάνελ) για την κατασκευή στέγης του κτιρίου της Π.Υ.  Τρικάλων, κάτι που αποτελούσε αίτημα δεκαετιών των πυροσβεστών βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες καθημερινής διαβίωσης στον εργασιακό τους χώρο. 

 

Μαζί με τη δωρεά της μικροβιολόγου Βανέσας Μηλιώνη (μικροβιολογικές εξετάσεις αίματος για όλους τους συναδέλφους) η  οικογένεια του κ. Γκολίτου αναδεικνύει την προσφορά της στο  Πυροσβεστικό Σώμα.  Όπως ο ίδιος ο Στέφανος Γκολίτος στο trikalavoice.gr “οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχες για να νιώθουμε και να είμαστε εμείς ασφαλείς”.

“Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη” λέει ο Βαγγέλης Τσιορλίδας “συνιστούν έμπρακτη απόδειξη  του ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης των πολιτών για  τις υπηρεσίες που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία”.  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης