Τοπικά

Δωρεά 70.000 € από τον δήμαρχο Αθηναίων στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

To ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα περιλαμβάνεται στα 150 κορυφαία πανεπιστημιακά τμήματα αθλητικής επιστήμης παγκοσμίως, σύμφωνα με τη λίστα της Σαγκάης. Ο κύριος όγκος της ερευνητικής δραστηριότητάς του σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2023 λόγω της κακοκαιρίας Daniel που κατέστρεψε σημαντικές υποδομές και εργαστήρια του ΤΕΦΑΑ που αγγίζουν το 1 εκ. Ευρώ.  Επίσης σταμάτησαν όλα τα εργαστηριακά μαθήματα που γινόταν στο ΤΕΦΑΑ, όμως με την πρόσφατη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, συμπεριλαμβανομένων  πολλών εργαστηριακών μαθημάτων, θα ξεκινήσουν και πάλι στο ΤΕΦΑΑ.

 

 

Όπως αναφέρει ο Κοσμήτορας του ΤΕΦΑΑ Αθανάσιος Παπαϊωάννου “οι καθηγητές και οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ είναι ευγνώμονες στο Δ.Σ., στην απερχόμενη και νυν διοίκηση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στον νυν Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χ. Δούκα, για την δωρεά τους προς το ΤΕΦΑΑ 70.000 Ευρώ για αντικατάσταση κρίσιμου μέρους του ερευνητικού εξοπλισμού του ΤΕΦΑΑ που καταστράφηκε. Ευχαριστούμε ειδικά τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δούκα για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του, που εκφράσθηκε με την επίσκεψη του ίδιου στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για επί τόπου ενημέρωση, σήμερα Δευτέρα 22-1-2024.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρώην δήμαρχο Τρικκαίων και νυν υπουργό κ. Δ. Παπαστεργίου που έφερε σε επαφή το ΤΕΦΑΑ  με την διοίκηση του Τεχνόπολης, καθώς και τον νυν Δήμαρχο Τρικκαίων και τις τοπικές αρχές για την υποστήριξη που μας προσφέρουν σε πολλά επίπεδα, όπως τη διάθεση του αμφιθεάτρου και αίθουσες διδασκαλίας του Πνευματικού Κέντρου, ώστε να μη χαθούν μαθήματα μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο ΤΕΦΑΑ.  Είναι πολύ σημαντικό που η τοπική κοινωνία των Τρικάλων συμπαραστέκεται στο ΤΕΦΑΑ σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και την ευχαριστούμε”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης