Τοπικά

“Δύναμη Ευθύνης” με αέρα φρεσκάδας και… νίκης από Αβραμόπουλο (φώτο)

Το νέο λογότυπο του συνδυασμού που ηγείται ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

“Σήμερα αποκαλύπτουμε το λογότυπό μας” είπε “το λογότυπο της “Δύναμης Ευθύνης”, το οποίο έρχεται να παντρέψει το παλιό με το νέο, την εμπειρία με τη φρεσκάδα και να καταδείξει τη δυναμική του μέλλοντος, εκεί που ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστεί. Είναι λιτό και εκφράζει τη φιλοσοφία μας, λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Σκιαγραφούνται τα Μετέωρα, το τοπόσημό μας δηλαδή, αυτό που μας κάνει αναγνωρίσιμους σε όλο τον κόσμο και πάνω στο οποίο φιλοδοξούμε να χτίσουμε τη νέα μας επιτυχημένη ιστορία για τον Δήμο μας. Σκεπάζουν τα Μετέωρα όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, απ’ όλα τα χωριά, δίχως όρια και στεγανά. Ενώνουμε δυνάμεις και κερδίζουμε το μέλλον μας”.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, προσαρμοσμένο στη ψηφιακή εποχή, που θα παρέχει άμεσα λύσεις στους δημότες και στους χιλιάδες επισκέπτες” συνέχισε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος “έναν Δήμο με κάθετη οργάνωση και δομή, που θα επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά ζητήματα, μακριά από γραφειοκρατικές αντιλήψεις περασμένων ετών. Έναν Δήμο που θα σέβεται τον άνθρωπο και θα του παρέχει χώρους πρασίνου και αναψυχής, ακόμη και εντός του πολεοδομικού ιστού. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη χρήση εναλλακτικών μέσων, όπως το ποδήλατο, και να ενώσουμε την πόλη με τα χωριά μας, με ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων. Έναν Δήμο που θα προστατεύει και θα αναδεικνύει την Μετεωρίτικη κληρονομιά μας, αξιοποιώντας το μοναδικό μνημείο της UNESCO. Θέλουμε έναν Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Και γι’ αυτό θα δουλέψουμε. Σκοπός μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις. Με θετικό πρόσημο να δώσουμε χώρο σε όλους να εκφραστούν και μέσα από ειλικρινή διάλογο να φτιάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Δήμο του μέλλοντός μας. Δεν περισσεύει κανείς σε μια προσπάθεια που μας αφορά όλους. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… ΕΝΩΝΟΥΜΕ.. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ μαζί μπροστά”!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι 35 ετών, γεννημένος το 1988 στη Διάβα Καλαμπάκας, απόφοιτος της Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Κοζάνης- Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA-Master in Business Administration). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, διατηρεί το δικό του γραφείο με παροχή συμβουλών επί των Οικονομικών και Επενδύσεων στην Καλαμπάκα, ενώ το 2020 ορίστηκe από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διοικητής της Δομής Φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών Βέροιας. Το 2019 αναδείχθηκε 1ος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων.

Η ιστοσελίδα και το πρόγραμμα του συνδυασμού

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του συνδυασμού dunamieuthinis.gr την οποία έστησαν δυο νέα παιδιά από την Καλαμπάκα, ο Ζήσης Παπούλιας και ο Γιώργος Φίλιππας. Ιστοσελίδα εύχρηστη και λειτουργική όπου κανείς βρίσκει το πρόγραμμα της παράταξης αναρτημένο, τα ονόματα των υποψηφίων και χρήσιμες πληροφορίες για τον Δήμο και τη “Δύναμη Ευθύνης”. Ο Ζήσης Παπούλιας μίλησε σχετικά για αυτή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης