Τοπικά

Είπε το “ναι” ο γιατρός Παντελής Λιούλιος. Κατεβαίνει με Σακκά

Ο Παντελής Λιούλιος, ειδικός παθολόγος, είναι ένα από τα νέα και μεγάλα ονόματα που ανακοίνωσε ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος και επικεφαλής της “Επανεκκίνησης” Νίκος Σακκάς.

 

Ο γνωστός γιατρός είναι 54 ετών και εισέρχεται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφασισμένος να δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις “για μια καλύτερη πόλη, για έναν καλύτερο Δήμο”. Σπούδασε Ιατρική και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή μου στην Παθολογία στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΙΤΣ) ενώ από το 2005 έως και σήμερα προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες ως Ιδιώτης Ειδικός Παθολόγος στους Τρικαλινούς.

“Για χρόνια, από τη θέση του Προσωπικού Γιατρού, έχω μάθει να αφουγκράζομαι τους ανθρώπους” λέει “αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα και με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Σακκά. Διέκρινα σε αυτόν ήθος, εντιμότητα, όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων με το συνδυασμό του “Επανεκκίνηση” V.3 .  Έφτασε η ώρα να δώσουμε τη μάχη για τα Τρίκαλα, για την καθημερινότητα όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας! Οφείλουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, με σκοπό να κάνουμε τις προσδοκίες μας πράξεις”! 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης