Τοπικά

Εγκαινιάστηκαν οι νέοι χώροι του Κέντρου Λογοθεραπείας “Παιδί-λόγος και έργο”

Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας , ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ , εγκαινίασε τους νέους του χώρους στα Τρίκαλα στην ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 54 στον Β’ Όροφο , τελώντας Αγιασμό και Κόβοντας την Βασιλόπιτα για το έτος 2023.

 

 

Επικεφαλής του « Παιδί Λόγος & Έργο» η Αλεξάνδρα Κιάφα – Κατσαρού , Λογοθεραπεύτρια επιχειρηματίας αλλά και σύζυγος – πρεσβυτέρα του πατρός Δημητρίου Κατσαρού εφημερίου της Πύλης , ο οποίος μαζί με τον π. Εφραίμ Γιαννάκο τέλεσε τον Αγιασμό και ευλόγησε την Βασιλόπιτα.
Η Αλεξάνδρα Κιάφα – Κατσαρού σχεδόν εδώ και 20 χρόνια δίνει την δική της σφραγίδα στο χώρο των ειδικών Θεραπειών στα Τρίκαλα , βοηθώντας εκατοντάδες παιδιά να ξεπεράσουν μικρά και μεγάλα προβλήματα .
Στον Αγώνα αυτόν δεν είναι μόνη !
Δίπλα της για πολλά χρόνια οι πιστοί συνεργάτες της , η κυρία Παναγιώτα Κεραμίδα Ψυχολόγος , ο κύριος Γιώργος Μπελεγρίνης Εργοθεραπευτής , η κυρία Πελαγία Κιάφα Λογοθεραπεύτρια , οι επίσης Λογοθεραπεύτριες κυρίες Μυρσίνη Κατσάνου , και Παναγιώτα Στεφανία Σακέρογλου Δήμητρα Δημητράκη , και η Εργοθεραπεύτρια Βασιλική Γκαραγκάνη .
Επίσης πάντα νοερά κοντά της είναι και το «νέο αίμα » του Κέντρου Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας , η Ευαγγελία Κατσαρού κόρη της Αλεξάνδρας και του παπα Δημήτρη , η οποία σπουδάζει Εργοθεραπεύτρια και σύντομα με το πέρας των σπουδών της θα στελεχώσει το Κέντρο ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης