Τοπικά

Εικόνες από το χιονισμένο Περτούλι. Στη “μάχη” ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης

Έντονες οι χιονοπτώσεις στον ορεινό όγκο του Νομού Τρικάλων με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας να βρίσκονται σε εγρήγορση και να επιχειρούν σε όλα τα σημεία που απαιτείται, ώστε να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι και να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.

 

 

Τον συντονισμό της προσπάθειας που γίνεται έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στα ορεινά, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Το πρωί του Σαββάτου ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στην περιοχή του Περτουλίου τονίζοντας πως «το σύνολο των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιχειρεί σε όλα τα σημεία του Νομού, όπου υπάρχουν χιονοπτώσεις. Στόχος μας να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες.

Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του ορεινού όγκου, και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός, υπάρχει η εμπειρία, και ξεκινήσαμε έγκαιρα την ρίψη αλατιού και τους αποχιονισμούς. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, για να μην υπάρξουν προβλήματα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης