Τοπικά

Εικόνες από το Trikala Street Food Festival 2023

Πλήθος γεύσεων από διαφορετικές περιοχές του κόσμου, με χρώματα και άρωμα, με ανανέωση και χαλαρή διάθεση, καθορίζουν το φετινό Trikala Street Food Festival . Μπορεί η βροχή να δημιουργεί πρόσκαιρη καθυστέρηση στην… απόλαυση των δεκάδων προσφερόμενων ειδών, αλλά δε σταματά το ενδιαφέρον να γνωρίσει κάποιος/α μια χώρα μέσα από τις γεύσεις. Ινδικές, μεξικανικές, γιαπωνέζικες, ελληνικές, γλυκά, αλμυρά…. ορισμένα από όσα μπορούν οι επισκέπτες/τριες να απολαύσουν στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

 

Η διοργάνωση της e-trikala ΑΕ και του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζεται το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Ιουνίου 2023, τις ώρες 18:00 – 24:00, με δωρεάν, βεβαίως, είσοδο.
Το Σάββατο 17 Ιουνίου μάλιστα, διεξάγεται και ημερίδα για τη διατροφή (στον δημοτικό κινηματογράφο) από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων και το τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Την Κυριακή 18 Ιουνίου και με δεδομένο ότι λήγει το τριήμερο πένθος για την τραγωδία στην Πύλο, θα υπάρξει και συναυλία από το τοπικό συγκρότημα των Teasers (μετά τις 20:00).

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης