Τοπικά

Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τους εμπόρους και επαγγελματίες των Γόμφων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εμπόρων, Βιοτεχνών & Επαγγελματιών π. δήμου Γόμφων με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Γεωργίου Καρανίκα, του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και μελών όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειος Γιαγιάκος όπου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αχιλλέας Γκουγκουμάτης  βράβευσε για την πολύτιμη προσφορά τους στη τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την αμέριστη συνδρομή τους στο έργο του Συλλόγου.

Ο κ. Μαράβας ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και επεσήμανε την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος τόσο με τον Σύλλογο όσο και με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής, δηλώνοντας αρωγός και συμπαραστάτης τους, έχοντας πάντα ως στόχο την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση των τοπικών επιχειρήσεων.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε επίσης στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειο Γιαγιάκο για τη συνολική συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γεώργιος Καρανίκας ο οποίος τόνισε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στηρίζουν την ελληνική οικονομία και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή της. Επεσήμανε ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων θα πρέπει να είναι ο βασικός στόχος της πολιτείας.

Ο κ. Γιαγιάκος ευχαρίστησε για την τιμητική βράβευση και υπογράμμισε  ότι το έργο του Συλλόγου για την στήριξη των επιχειρήσεων  είναι εξαιρετικά σημαντικό και συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της τοπικής επιχειρηματικότητας και των προϊόντων της.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας κ. Χρήστος Μπλουγούρας βράβευσε τον κ. Αχιλλέα Γκουγκουμάτη για την μακροχρόνια πορεία του στον συνδικαλισμό και για την πολύτιμη προσφορά του στο έργο της Ομοσπονδίας χαρακτηρίζοντας τον «στυλοβάτη» του τοπικού εμπορικού συνδικαλισμού.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι ενώ οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος συνεχίζουν να παραμένουν πολλά, οι προσπάθειες των σωματείων θα πρέπει να συνεχίσουν συνεργατικά και με την ίδια ένταση, ώστε οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παραμείνουν όρθιες αλλά και να βρουν το βηματισμό τους που θα τις οδηγήσει στην επόμενη ημέρα.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Στέλιος Κούτσιας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης