Τοπικά

Εκλογικός μαραθώνιος για σταθερή Κυβέρνηση και αυτοδύναμη Ελλάδα από τον Κώστα Σκρέκα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο εκλογικός μαραθώνιος από τον Κώστα Σκρέκα, ο οποίος τη Δευτέρα επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Τρικκαίων, συναντήθηκε και συζήτησε με εκατοντάδες συμπολίτες του για να φτάσει παντού το μήνυμα της συμμετοχής στις εκλογές και της ψήφου στη Νέα Δημοκρατία για μία σταθερή  και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

 

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκεπτόμενος την Αγρελιά, το Λιόπρασο, τη Λαγκαδιά, τον Παλαιόπυργο, τη Ζηλευτή και τη Χρυσαυγή, τόνισε πως «στις 21 Μαΐου οι πολίτες ψήφισαν την σταθερότητα και την αλήθεια και αποδοκίμασαν την έλλειψη επιχειρημάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ., με ένα απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα ύψους 9,1 δισ. ευρώ, θέλει να δημιουργήσει την Ελλάδα του αύριο».

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρών στις κάλπες στηρίζοντας με τη ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου δεν είναι δεδομένο. Χρειαζόμαστε μια Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας για να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης