Τοπικά

Ενθουσιασμός στο στρατόπεδο Μαράβα. Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο (video)

Μέσα σε ένα ζεστό ό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη, ο Αγιασμός του Εκλογικού Κέντρου του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Μαράβα. Έδωσαν το παρών υποψήφιοι του Συνδυασμού και δεκάδες πολίτες.

 

 

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Ιάκωβο Ασπίθα.

Ο Κώστας Μαράβας καλωσόρισε όλους τους συγκεντρωμένους μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο και τους ευχαρίστησε που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της νίκης όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο κ. Μαράβας τονίζοντας ότι τις λίγες ημέρες που απέμειναν να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα –σπίτι-σπίτι και να μιλήσουμε στον κόσμο να ψηφίσει τον συνδυασμό μας.

Τελειώνοντας ο κ. Μαράβας τόνισε να επαναλαμβάνουμε σε όλους τους δημότες μας ότι ο Δήμος Πύλης έχει Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα.

Ακολούθως ο Κώστας Μαράβας κατέβηκε κάτω στον κόσμο  και χαιρέτησε έναν-έναν όλους του παρευρισκόμενους αλλά και τους ανθρώπους που ήταν στα παρακείμενα μαγαζιά της Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης