Τοπικά

Ενισχύσεις από πέντε Δήμους στον Δήμο Τρικκαίων

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, 5 Δήμοι της χώρας συνέδραμαν τάχιστα στο έργο της αποκατάστασης ζημιών στην πόλη και τα χωριά. Τις κρίσιμες ώρες μετά τη θεομηνία, οι Δήμοι Γρεβενών, Σερβίων, Ιωαννιτών, Λαμιέων και Κοζάνης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του κ. Σακκά και προσέφεραν οδηγούς και μηχανήματα για να συστρατευθούν στο έργο της αποκατάστασης ζημιών.

 

Συγκεκριμένα προσέφεραν:

– Δ. Γρεβενών: 1 JCB & 1 φορτηγό

– Δ. Σερβίων: 1 υδροφόρα και 1 JCB

– Δ. Ιωαννιτών: 2 υδροφόρες

– Δ. Λαμιέων: 1 υδροφόρα

– Δ. Κοζάνης: 1 JCB & 1 φορτηγό

Οι Δήμαρχοι των αντίστοιχων περιοχών, Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης, Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαγεωργίου και Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, έσπευσαν να στηρίξουν τον Δήμο Τρικκαίων με τα συγκεκριμένα οχήματα.
Αυτά τα οχήματα εντάχθηκαν στον στόλο του Δήμου Τρικκαίων και οι χειριστές τους τα χρησιμοποίησαν ή τα χρησιμοποιούν με βάση τις ανάγκες και τον σχεδιασμό. Οι χειριστές αυτοί φιλοξενήθηκαν στα Τρίκαλα με μέριμνα της e-trikala ΑΕ, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με τους συγκεκριμένους Δήμους.
Αυτή η συνεργασία – στήριξη βοήθησε στο να προχωρήσει ταχύτερα το τεράστιο έργο αποκομιδής απορριμμάτων και καθαριότητας που υλοποιεί 24 ώρες το 24ωρο ο Δήμος Τρικκαίων στην πόλη και τα χωριά. Όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών (Δ/νση Τεχνικών Εργων, Δ/νση Ανταποδοτικών Υπηρεσιών, Δ/νση Πρασίνου και Περιβάλλοντος), μαζί με το προσωπικό από τους 5 Δήμους βρίσκονται συνεχώς στα σημεία που χρειάζονται άμεση παρέμβαση, για να στηριχθεί κάθε πολίτης.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης