Τοπικά

Εντυπωσιακή αλλά… μετά το lockdown στην κυκλοφορία η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης

Ολοκληρώνονται στο σύνολό τους οι εργασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ο νέος και υπερσύγχρονος δρόμος που θα ενώνει τα Τρίκαλα με την Πύλη θα παραδοθεί στην κυκλοφορία αμέσως μετά τη λήξη του lockdown.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο-σταθμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς μειώνει τη χρονοαπόσταση μεταξύ των δυο αστικών κέντρων του Νομού μας, αλλά και θα διευκολύνει πολύ τους επισκέπτες οι οποίοι φτάνουν στα ορεινά θέρετρα της περιοχής μας, πάνω από την Πύλη, την Ελάτη, το Περτούλι, το Χιονοδρομικό Κέντρο κλπ..

Είναι η συνέχιση του έργου Καραβόπορος–Λυγαριά, Λυγαριά–Πύλη 4,5 χλμ. κεντρικής αρτηρίας, 4,2 χλμ. αγροτικών δρόμων, 1,2 χλμ. παράπλευρου δικτύου, με ταυτόχρονη ανάπλαση περιοχών στην Πύλη.

«Δεσμευτήκαμε και το κάναμε» λένε στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αναπληρωτής αυτού, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συμπληρώνοντας ότι «πλέον ο Νομός Τρικάλων αποκτά στο σύνολό του ένα ολοκληρωμένο, υπερσύγχρονο και κυρίως ασφαλές οδικό δίκτυο, που ενώνει τις τρεις κωμοπόλεις, Καλαμπάκα, Πύλη, Φαρκαδόνα, με την πρωτεύουσα, την πόλη των Τρικάλων. Συνεχίζουμε να μιλάμε με έργα και μόνο».

(φώτο peterziogas)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης