Τοπικά

ΕΠΙΣΗΜΟ. Κλειστά τα σχολεία του ν. Τρικάλων μέχρι και την Τετάρτη

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του trikalavoice.gr (ΕΔΩ) περί αναβολής της έναρξης της σχολικής χρονιάς αύριο.

 

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του στο trikalavoice.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς “τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τετάρτη στον ν. Τρικάλων. Την Τετάρτη θα υπάρξει νέα εκτίμηση της κατάστασης και αναλόγως θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία την Πέμπτη. Όσον αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων τη Δευτέρα θα ειδοποιηθούν οι γονείς να πάρουν νωρίτερα τα παιδιά τους, την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστοί και για την Τετάρτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση εκ νέου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, λόγω προβλεφθείσας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών
1. Τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2023θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στα όρια του Δήμου Τρικκαίων. Η απόφαση λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους.
2. Οι Δομές του Δήμου για παιδιά και βρέφη (παιδικοί σταθμοί, βρεφικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ) θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου. Δε θα λειτουργήσουν από την ίδια ώρα μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 (πρωί και απόγευμα).
3. Η εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες θα γίνει με τηλεκπαίδευση, όπου είναι εφικτό .
4. Με νέα απόφαση και εκτίμηση της κατάστασης, θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, η συνέχεια της διδασκαλίας στα σχολεία του Δήμου μας.

Ανακοίνωση του Δήμου Πύλης

Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης αναστέλλεται, λόγω της επικείμενης νέας κακοκαιρίας, η έναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύλης έως και την Τετάρτη, 27-09-2023 και τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης όπου αυτό είναι εφικτό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης