Τοπικά

Επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου

“Με όραμα, στοχοπροσήλωση, εθελοντική εργασία, άριστη συνεργασία και τη σημαντική στήριξη φίλων του συλλόγου συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το σχολείο και τη ζωή στη σχολική κοινότητα”.

 

 

Αγαπημένα μας παιδιά,γονείς, δάσκαλοι και φίλοι του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε καθέναν από εσάς ξεχωριστά, από όποιο μετερίζι και αν δουλέψατε ώστε να αλλάξουμε την σχολική κοινότητα προς το καλύτερο.

Ευχαριστούμε τον απερχόμενο διευθυντή Δημοτικού κο Στέλιο Γκόγκο και την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα Μαριάννα Παλάγκα για την άψογη συνεργασία τους. Επίσης, τον Σύλλογο διδασκόντων και τους γονείς για τη συμμετοχή και συμπαράσταση στις δράσεις.  Περαιτέρω ευχαριστούμε όλους τους φίλους του συλλόγου και τοπικές επιχειρήσεις που μόνο με τις ευγενικές χορηγίες και δωρεές, βοήθησαν στην πραγματοποίηση δράσεων ύψους 2.500 ευρώ. Θέσαμε στόχους που αρχικά φάνταζαν ακατόρθωτοι αλλά εν τέλει με τη βοήθεια σας πραγματοποιήθηκαν, κάνοντας τους μαθητές να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μία κοινότητα που τους περιβάλλει με αγάπη.

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε την άμεση ανταπόκριση του Δήμου, αρμόδιων υπεύθυνων φορέων, εκλεγμένων τοπικών συμβούλων και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.  Με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση, αναφέρουμε συνοπτικά δράσεις και στόχοι που επιτεύχθηκαν με την βοήθεια τους τα τελευταία 2 χρόνια.

– Βάφτηκαν εξωτερικά και έγιναν όλες οι απαραίτητες επισκευές στα δυο σχολεία ενώ παράλληλα ζωγραφίστηκαν εθελοντικά από γονείς, συμπεριλαμβανομένου και του Παιδικού Σταθμού.

– Έγινε δενδροφύτευση, τοποθετήθηκαν παγκάκια πέριξ του αύλειου χώρου και κιόσκι 4,5 μέτρων ενώ αλλάχθηκαν οι κουρτίνες και σιδηρόδρομοι του δημοτικού

– Μπήκαν πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης για την ασφάλεια των μαθητών και έγιναν ενημερωτικές συναντήσεις γονέων και μαθητών

– Πραγματοποιήθηκαν γιορτινά bazaar, άκρως επιτυχημένα πάρτυ και events όπως παιχνίδια χαμένου θησαυρού, Πασχαλινό κυνήγι αυγών κ.α. Και συνεχίζουμε…

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έχουμε ήδη θέσει νέους φιλόδοξους στόχους για τη σχολική χρονιά 2023-2024. Αρχικά, ολοκληρώνουμε το βάψιμο των καγκέλων του αυλότοιχου με χρώματα που μας έγιναν δωρεά από φίλο του συλλόγου.  Ήδη γίνονται ενέργειες σε συνεργασία με τη νέα διευθύντρια του Δημοτικού Ευαγγελία Λιάκου, το σύλλογο διδασκόντων, γονείς και χορηγούς προκειμένου να στηθεί δανειστική βιβλιοθήκη και χώρος δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών κατά τις βροχερές ημέρες.  Παράλληλα ευελπιστούμε να λύσουμε το πρόβλημα της έντονης σαθρότητας της αυλής του Νηπιαγωγείου και να επισκευαστούν τα ταβάνια των αποθηκών.

Με το παρών δελτίο τύπου, εκτός από το να σας ευχαριστήσουμε, στοχεύουμε στο να κινητοποιήσουμε περισσότερους γονείς και παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι όταν λαμβάνουμε μηνύματα θαυμασμού και τηλέφωνα από συλλόγους γονέων της υπόλοιπης Ελλάδας.

      “Σκέψου θετικά, δούλεψε με όραμα, πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού,γίνε άξιο παράδειγμα προς μίμηση. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά” είναι το σκεπτικό μας…

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                           Η Γεν. Γραμματέας

 

Νικόλαος Νταής                                    Ρίτσα Κουτσοκέρα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης