Τοπικά

Επιστροφή στη ζέστη. 40άρια από το Σαββατοκύριακο

Σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Από τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα και ενδεχομένως πρόσκαιρα σε πεδινά τμήματα της βορειοανατολικής χώρας.

 

Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα δυτικά, στην Ανατολική Αττική και ιδιαίτερα στα νησιά του Κεντρικού, Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 33, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 17 έως 33-34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 33-34, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς, ενώ τοπικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το trikalavoice.gr από το Σαββατοκύριακο αναμένεται ισχυρό κύμα καύσωνα στην περιοχή μας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης