Τοπικά

Η Γεωργία Μπαλά υποψήφια με τον Μαράβα

Η Μπαλά Γεωργία του Παναγιώτη γεννήθηκε στην Πύλη και μένει μόνιμα στην Πιάλεια του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένη με τον Λεμονά Χρήστο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

 

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά της δηλώνει:

 

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες,

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ κι εγώ τις δομικές αλλαγές που καθημερινά συμβαίνουν στον Δήμο μας, μικρά και μεγαλύτερα έργα, υπηρεσίες φιλικότερες προς τους πολίτες, με ηγέτη έναν Δήμαρχο που έχει έμπρακτα αποδείξει ως τώρα πως ξέρει να δίνει μάχες και να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό για τους δημότες του. Επομένως, είναι μεγάλη μου τιμή η πρόσκληση του Δημάρχου μας, κ.  Κώστα Μαράβα, να συστρατευθώ μαζί του, και να τον υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στο πολυσύνθετο έργο της συνολικής ανάπτυξης του Δήμου μας. Να μεριμνήσουμε, ως Δημοτική Αρχή, ώστε να απελευθερώσουμε το δυναμικό και τη θέληση του κάθε δημότη να μείνει και να προσφέρει στον τόπο του, με εμάς αρωγούς και συνεργάτες του. Να ενισχύσουμε έτσι περαιτέρω το αίσθημα αξιοπρέπειας των πολιτών, οι οποίοι διαβιούν και εργάζονται σε έναν Δήμο πρότυπο και παράδειγμα για άλλους. Να συμβάλλουμε, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, στην ποιοτικότερη αναβάθμιση των υποδομών μας, δίνοντας έμφαση στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας και στην εκπαίδευση, όπως επίσης και σε θέματα οδοποιίας, καθαριότητας και περιβάλλοντος. Να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες της τουριστικής επιχειρηματικότητας. Να εμπλουτίσουμε τις υπάρχουσες και να αναπτύξουμε νέες ψηφιακές λειτουργίες και δυνατότητες μέσω διαδικτύου, όπου θα κάνουν την επικοινωνία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου εξαιρετικά απλούστερη και ταχύτερη, ειδικά για όσους διαμένουν στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές. Να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τη νεολαία μας, όπως νέες θέσεις εργασίας μέσω προσέλκυσης επενδύσεων στον τουριστικό και αγροτοκτηνοτροφικό (πρωτογενή) τομέα, στη μικρή βιοτεχνία και τη μεταποίηση (δευτερογενής τομέας), και στην παροχή υπηρεσιών (τριτογενής τομέας). Να συνεχίσουμε την προσπάθεια καλλιέργειας και αναβάθμισης του πολιτιστικού αποτυπώματος του Δήμου μας.

Πιστεύω πως, για όλα τα παραπάνω, έχει φθάσει πλέον η στιγμή, νέοι άνθρωποι να βάλουν στην άκρη τους πιθανούς ενδοιασμούς τους και να βγουν στο προσκήνιο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Νέοι, όχι μόνο με όρους ηλικιακούς, αλλά κυρίως με φρέσκες ιδέες, με σύγχρονη και καινοτόμο οπτική, και με αρκετά αποθέματα για προσφορά στον Δήμο μας. Διότι οι καινούριες προκλήσεις της εποχής μας, απαιτούν καινούριες λύσεις. Διότι στην αναπόδραστη εξέλιξη των πραγμάτων, ο Δήμος μας πρέπει να βρίσκεται ένα βήμα εμπρός και όχι πίσω. Για τους λόγους αυτούς, με ξεχωριστό αίσθημα τιμής και ευθύνης, θα πλαισιώσω, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Πύλης, τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κ. Κώστα Μαράβα με τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ώστε με τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του πολυδιάστατου έργου που έχει σχεδιάσει για τα επόμενα χρόνια στον Δήμο μας.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Μπαλά

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης