Τοπικά

Η Ελένη Παπαστεργίου υποψήφια με τον Μαράβα στον Δήμο Πύλης

Η Ελένη Παπαστεργίου του Αριστείδη ζει μόνιμα στην Πύλη. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Γούλα του Γεωργίου (Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού), με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο  παιδιά.

 

Είναι υπάλληλος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, εκλεγμένη τόσο σε  τοπικά όσο και πανελλαδικά συνδικαλιστικά σωματεία.

Λάτρης της φύσης και θιασώτης του εθελοντισμού, ασχολείται ενεργά με τον  Ο.Π.Ο. Πύλης ως μέλος του Δ.Σ. ενώ υπήρξε και ενεργό μέλος της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Μ.Α.Κ.) Ωραιοκάστρου.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά της δηλώνει:

“Μετά από πολλά χρόνια περιπλανήσεων με μια απόφαση σίγουρα καθόλου εύκολη, επιστρέψαμε στην «Κοιτίδα» μας.

Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου και οι εικόνες που έρχονται στην μνήμη από τα παιδικά μου χρόνια, είναι συνυφασμένες με την Πύλη και κυριως τον ορεινό της όγκο. Ακόμα και τώρα που, συνειδητά και μη, μπαίνουμε στη διαδικασία σύγκρισης με άλλες πόλεις που έχουμε περιπλανηθεί, δεν μετανιώνω για αυτήν την επιλογή επιστροφής.

 

Ζωντας καθημερινά σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, βιώνω και εγώ τα προβλήματα και αφουγκραζομαι τις ανησυχίες των συνδημοτων μου. Δεν μπορώ να μένω αμέτοχη στην οποία προσπάθεια αλλαγής της καθημερινοτητας μας. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασια μου!

 

Η αλλαγή όμως έρχεται μέσα από μια επίπονη προσπάθεια, η οποία απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας!

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να πιστεύουμε ότι όλα θα λυθούν από τους άλλους.

Για μένα ενεργός πολίτης δεν είναι αυτός που επισημαίνει ένα πρόβλημα μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά αυτός που με την ενεργή του συμμετοχή οδηγεί στην λύση του προβλήματος.

Ήρθε η ώρα η εμπειρία να σμιξει με τη θέληση και το όραμα, να βγούμε μπροστά, να συμμετέχουμε και να προτείνουμε!!!

Συνειδητά αποφάσισα να συμπορευτώ με τον κ. Μαράβα, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, προκειμένου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών και την εξωστρέφεια του Δήμου μας.”

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης