Τοπικά

Η “Ελπίδα” της Μαρίνας Κοντοτόλη (φώτο)

Ο Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Ελπίδα” στα Τρίκαλα είναι από τους πιο δραστήριους στη χώρα, με συνεχείς δράσεις για τη στήριξη των μελών του και των οικογενειών τους σε όλα τα επίπεδα.

 

Με χαμηλούς τόνους οι διοικούντες του δουλεύουν συστηματικά πάνω στις ανάγκες που προκύπτουν παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια. Δίπλα τους άνθρωποι με βαθιά αισθήματα αγάπης για αυτούς, όπως η Μαρίνα Κοντοτόλη, η οποία μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια είχε διοργανώσει δράσεις προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να στηριχθεί ουσιαστικά η όλη προσπάθεια. Αναμενόμενο να γίνει δεκτή με ιδιαίτερη ζέση κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης κοπής πίτας του Συλλόγου στο “Πανελλήνιο”. Χαμόγελα και αγκαλιές με τους  ανθρώπους αυτούς που αναγνωρίζουν την καθοριστική συμβολή της σε σειρά ζητημάτων.

“Δεν ξεχωρίζουμε τους συνανθρώπους μας” λέει η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ “στεκόμαστε δίπλα τους σαν ίσος προς ίσο και απλώνουμε το χέρι μας να τους βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε. Για να έχουμε όλοι ίσες ευκαιρίες, για να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια με ειλικρίνεια και πραγματική αγάπη. Αυτό να έχουμε κατά νου”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης