Τοπικά

Η κοπή της βασιλόπιτας της Τροχαίας Τρικάλων (εικόνες)

Οι άνθρωποι που φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις μας εντός των ορίων του νομού, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, βρέθηκαν χθες βράδυ σε ένα πιο χαλαρό κλίμα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Αφορμή αποτέλεσε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της καθ’ ημάς Μητροπόλεως π. Αλέξιος Κανίνας. Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων Κώστας Κωστακόπουλος ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνέπεια που δείχνουν στα καθήκοντά τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών και την ανάπτυξη του αισθήματος ασφαλείας όσων κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας. Ευχαρίστησε επίσης την ηγεσία της Α.Δ. Τρικάλων για τη στήριξη και τους εκπροσώπους Δήμους και Περιφέρειας για τη συνεργασία.

Το παρών έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Δ. Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας, ο αναπληρωτής αυτού Θανάσης Καππάς, ο πρόεδρος της e-trikala Φόρης Ρόμπος, ο αντιπρόεδρος της “Αστικής Ανάπτυξης” Θωμάς Μερτσιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Βαγγέλης Κουτής κ.α..

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης