Τοπικά

Η μεγάλη δικαίωση της LA FARM. Πως επιτεύχθηκε-Τι λέει ο δικηγόρος της (ηχητικό)

Μια από τις πιο υγιείς και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες του ν. Τρικάλων και της Θεσσαλίας δικαιώθηκε απόλυτα και συνεχίζει απρόσκοπτα στο επιχειρηματικό της πλάνο με στόχο να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό τα επόμενα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό στις αρχές της εβδομάδας με την υπ αριθμ 1665/2022 Απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Ακυρωτικός Σχηματισμός), η εταιρεία La Farm Α.Ε. δικαιώθηκε πλήρως και απολύτως στον δικαστικό της αγώνα κατά της προσωπικής απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου του  ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που είχε επιβάλλει την ανάκληση της πιστοποίησης.

 

Πως συνέβη όμως αυτό και τι μεσολάβησε σε αυτούς τους μήνες, που έφερε ολική (… και οριστική) ανατροπή σε μια απόφαση που θα οδηγούσε ουσιαστικά το εργοστάσιο σε λουκέτο; Όπως λέει στο trikalavoice.gr ο δικηγόρος της εταιρείας Νίκος Αλεξίου “είχαμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά κακή απόφαση της δημόσιας διοίκησης που εκφράστηκε μέσα από ένα και μόνο πρόσωπο, κόντρα σε κάθε λογική και σε όλα τα πραγματικά δεδομένα. Αυτή τη κακή απόφαση ήρθε να θεραπεύσει η Ελληνική Δικαιοσύνη μέσα από μια άψογη διαδικασία”.  Ο ίδιος διευκρίνισε ότι “το παράλογο της υπόθεσης ήταν ότι είχαν γίνει παρατηρήσεις διόρθωσης στην εταιρεία, αυτές εφαρμόστηκαν αμέσως, διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν από αιφνιδιαστικούς ελέγχους των υπηρεσιών, επιβεβαιώθηκε η πλήρης συμμόρφωση και η ανυπαρξία παράβασης. Και παρ’ όλα αυτά επιβλήθηκε οριστική ανάκληση εις βάρος της. Γι’ αυτό δεν έστεκε για κανένα λόγο”. “Εμείς είχαμε πεποίθηση δικαίου” κατέληξε ο Νίκος Αλεξίου “και προς αυτή τη κατεύθυνση δουλέψαμε και δικαιωθήκαμε”.

Ακούστε  αναλυτικά την τοποθέτηση του Νίκου Αλεξίου και στην εκπομπή “Όσο κρατάει ένας καφές” του ράδιο Ζυγός με τους Κώστα Αργυρούση-Γιώργο Παπαγεωργόπουλο:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης