Τοπικά

Η νέα πρόκληση για τον Γιώργο Καρατώλο

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, λίγο πριν το τέλος της Δημαρχιακής περιόδου, ο Γιώργος Καρατώλος εισήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλείται με την εμπειρία του να συμβάλλει στην ολοκλήρωση των μεγάλων στόχων που είχαν τεθεί από τον ίδιο τον Δημήτρη Παπαστεργίου.

 

Η μεγάλη πρόκληση ωστόσο είναι αυτή της διαχείρισης του Μουσείου Τσιτσάνη όπου είναι αντιπρόεδρος και καλείται να “τρέξει” τα μεγαλεπήβολα σχέδια που θα το κάνουν πανελλαδικά “φάρο Πολιτισμού”. 

“Το Μουσείο Τσιτσάνη” λέει “αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Είναι ένας χώρος εντυπωσιακός όπου με ένα μοναδικό και αρμονικό τρόπο συνυπάρχουν και συνεργάζονται η τεχνολογική καινοτομία και η μουσική μας ιστορία. Τα τελευταία δε χρόνια και ειδικά μετά και την πρόσφατη ολοκλήρωση των εργασιών αποπεράτωσής του, το «Μουσείο» αναπτύσσει μια απίστευτη δυναμική, παράγοντας συνεχώς αλλά και επικοινωνώντας, πολιτισμό και έρευνα. Αναπτύσσει δραστηριότητα η οποία απλώνει τη φήμη του παντού και το κατατάσσει ήδη στα πλέον σημαντικά σημεία επίσκεψης στη χώρα μας και όχι μόνο. Χρέος μας είναι όχι μόνο να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία αλλά και να ενισχυθεί όσο αυτό είναι δυνατό, καθώς οι δυνατότητες και οι προοπτικές του εμβληματικού αυτού σημείου είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Είναι χρέος αλλά και ευθύνη ταυτόχρονα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης