Τοπικά

Η νεαρή και δυναμική Δέσποινα Πάλλα δηλώνει… «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Η Πάλλα Δέσποινα του Νικολάου έλκει την καταγωγή της από τη Φήκη του Δήμου Πύλης. Είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής.

 

Η Πάλλα Δέσποινα δηλώνει…. «Μπορεί να είμαι η μικρότερη της ομάδας, όμως γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει για μία γυναίκα να ασχολείται με τα κοινά .

Μεγαλώνοντας δίπλα σε μία δυναμική γυναίκα και μαμά μου την Μάνη Γιαννοτάκη διδάχτηκα πολλά.

Πρώτα απ’ όλα απέκτησα δύναμη, αυτοπεποίθηση και έμαθα  να σέβομαι τον εαυτό μου. Επίσης με δίδαξε να σέβομαι τους γύρω μου, να αγαπώ την οικογένεια, την θρησκεία και την ζωή. Έμαθα να βοηθάω τον συνάνθρωπό μου, μιας και για την ίδια είναι το κύριο μέλημά της.

Η συνεργασία της με τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα με έφερε κοντά στον ίδιο στην οικογένειά του και είδα πως είναι να βρίσκεσαι δίπλα στον πολίτη και να προσφέρεις απλόχερα βοήθεια.

Ο Δήμαρχος ξεχώρισε σε μένα αυτό το προτέρημα και με πρότεινε να τον ακολουθήσω σε αυτό το ταξίδι της πολιτικής, μέσα από το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  Αν και μικρή σε ηλικία το αποδέχτηκα και θα το δοκιμάσω.

Στην Φήκη μεγάλωσα, έπαιξα στις γειτονιές της,  έπεσα, έκλαψα, γέλασα, έχω όμορφες αναμνήσεις. Την αγαπώ, θέλω να δουλέψω γι’ αυτήν».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «νέα, δυναμική, γεμάτη όνειρα, νεωτερισμούς και ιδέες η Πάλλα Δέσποινα έρχεται με ενθουσιασμό να υπηρετήσει τον τόπο της. Με οδηγό τις οικογενειακές καταβολές της προσφοράς και της χρησιμότητας, τολμάει να χαράξει τη δική της γραμμή και να αφήσει το δικό της στίγμα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης