Τοπικά

Η περιπέτεια του Π. Πάτρα με τον κορωνοϊό. Τι λέει ο ίδιος

Την περιπέτειά του με τον covid-19 εξομολογείται ο πρώην διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ το 2014.

Ο Παναγιώτης Πάτρας, ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στη Μολδαβία τους τελευταίους μήνες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είχε ήπια συμπτώματα ευτυχώς και παρέμεινε σε καραντίνα 14 ημερών πριν επανέλθει στην κανονικότητα. Να τι λέει ο ίδιος:

“Αρχίζει με δέκατα και … ελαφριά ανησυχία. Μπα, κρυωματάκι θα είναι λες (θέλοντας περισσότερο να ξορκίσεις το κακό). Μετά πας για τεστ … και ω του θαύματος … είσαι θετικός! Ποιός, εσύ που μόλις έκλεινες την πόρτα του σπιτιού σου πίσω σου φορούσες την μάσκα προσώπου, τελευταίο μοντέλο, αρτι αφιχθέν από USA περικαλώ, να σε βλέπουν τα Seals και να φοβούνται! Που ξόδευες τα αντισηπτικά λες και ήταν … ενυδατική κρέμα χεριών ! Και τώρα τι κάνουμε? Μόνοι μας στην Μολδαβία!! Καταρχήν αφήνουμε την πόρτα ξεκλείδωτη το βράδυ, μην χρειαστεί να την σπάσουν οι ..έρμοι αν ο μη γένοιτο! Δεν χρειάστηκε! Από τους πολλούς τυχερούς, πέρασε με τρεις μέρες πυρετό και αίσθημα καταβολής, απώλεια όσφρησης και γεύσης. Καραντίνα 14 ημερών, δεν με πείραξε, συμβιώνω εύκολα με τον εαυτό μου! Σήμερα βγήκα μετά από τόσες μέρες κλεισούρα και ανέπνευσα καθαρό αέρα! Περπάτησα στο κέντρο της πόλης και σας αφιερώνω τις φωτογραφίες από το γιορταστικό Κισινάου! Αισιοδοξία και κουράγιο σε όλους”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης