Τοπικά

Η “Πορεία Ευθύνης” του Ηλία Βλαχογιάννη, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο (εικόνες)

Το βιβλίο “Πορεία Ευθύνης” που καταγράφει την πορεία και αποτελεί επιστέγασμα αυτής, του πρώην νομάρχη και βουλευτή Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

 

Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, ο ίδιος αναφέρεται στο πως ξεκίνησε την πορεία του από ένα μικρό χωριό του Δήμου Πύλης, τον Άγιο Προκόπιο, στην Ελληνική Αστυνομία, όπου αναδείχθηκε ηγέτης του “συνδικαλιστικού κινήματος” εντός αυτής, την άνοδό του στην ιεραρχία ως Ανώτατος Αξιωματικός και στην είσοδό στην πολιτική και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στο έργο τους ως νομάρχης, την 8ετία 2003-2010, όπου κυριολεκτικά άλλαξε ο Νομός και μπήκαν οι βάσεις για τα σύγχρονα μεγάλα έργα, αλλά και για το ανάστημα που ύψωσε ως βουλευτής στη Βουλή σε άδικα μέτρα που επιχειρήθηκαν να περάσουν τη 2ετία 2012-2014.

Για το βιβλίο μίλησαν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Ανδρέας Λοβέρδος, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαγεωργόπουλο.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πάντες στο τέλος της εκδήλωσης και δήλωσε παρών σε νέες μάχες καθώς “έχοντας ξεπεζέψει πολλές φορές, έχω μάθει να μετράω τους πραγματικούς φίλους και εσείς σήμερα μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω”. Δείτε εικόνες που κατέγραψε το trikalavoice.gr:

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης