Ροή Τοπικά

Η Στ. Τσιοτινού υποψήφια με τον Θ. Μεριβάκη

Η Σταυρούλα Τσιοτινού κατάγεται απ το Ζάρκο και είναι παντρεμένη με τον Ηλία Δόλγυρα. Στέκεται στο πλευρό του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη και δηλώνει:

“Είναι όμρφα τα νέα ξεκινήματα και η έννοια για έναν καλύτερο τόπο αύριο, δεν θα διαφωνήσω. Για μας όμως που ΖΟΥΜΕ σ αυτόν τον τόπο, που μεγαλώσαμε τα παιδιά μας εδώ, που είδαμε νέους ανθρώπους να φεύγουν μην βρίσκοντας διέξοδο, που δουλεύουμε εδώ, αυτός ο ΤΟΠΟΣ έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Τον πονάμε. Ο δήμαρχος έχει αποδείξει, ότι με την εργατικότητά του και τον δυναμισμό του μπορεί να συνεχίσει να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι έδωσε ώθηση στο Δήμο να τον πάει παραπέρα, τον έβαλε σε ανοδική πορεία. Ανανεωνόμαστε και προχωράμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πέρα απ τον κακό μας εαυτό.

Είμαστε μια ομάδα νέων, φρέσκων ανθρώπων που είναι ενεργοί και δραστήριοι. Που έχουν πραγματικό όραμα για το Δήμο Φαρκαδόνας. Και θα το κάνουμε πράξη”.
Ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια δίνει ραντεβού στις 26 του Μάη με τους δημότες του Δήμου και τους καλεί να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν για ακόμη μια φορά τον ανανεωμένο συνδυασμού του “Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης