Τοπικά

Η Φήκη φώναξε: “Νίκη του Θοδωρή Χήρα για ένα καλύτερο μέλλον”-Σήμερα η Κεντρική ομιλία στην Πύλη

Ηχηρό μήνυμα θριάμβου του Θοδωρή Χήρα, εξέπεμψε η Φήκη, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης για την ομιλία του αρχηγού της παράταξης ΅Πορεία στο Μέλλον».

 

 

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν ενθουσιώδης στο κεφαλοχώρι του πρώην δήμου Πιαλείων και μάλιστα διέκοπταν συχνά τον γιατρό για να τον χειροκροτήσουν, αφού τους ενημέρωσε διεξοδικά για τις βασικές θέσεις του προγράμματος του, αλλά και για θέματα που δεν γνώρισαν σχετικά με την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, με παραγωγή χαρακτηριστικού προϊόντος.

Επίσης, εστίασε σε θέματα που αφορούν τη δημοτική ενότητα Πιαλείων και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να πιστέψουν στο όραμα του για έναν καλύτερο δήμο Πύλης, πιο παραγωγικό και πιο ανθρώπινο, κλείνοντας τα αυτιά στις «σειρήνες» του λαϊκισμού και των εύκολων υποσχέσεων.

Προηγήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία του Θοδωρή Χήρα στο Ελευθεροχώρι, στο πλαίσιο της προεκλογικής εξόρμησης της παράταξης για την καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. Και εκεί, ο Θοδωρής Χήρας γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους , βλέποντας έναν αυτοδιοικητικό να μιλάει με ρεαλισμό και άρτια γνώση των συνθηκών, έτοιμο να αγωνιστεί για το μέλλον τους και των επόμενων γενεών. Αίσθηση δε, προκάλεσε η δέσμευση του για παροχή συσιτίου σε ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

«Ελάτε να κάνουμε πράξη το όνειρο μας για για τον Δήμο Πύλης, με παρεμβάσεις που θα δώσουν ελπίδα και προοπτική στα χωριά μας. Μας αξίζει ένας καλύτερος Δήμος Πύλης και σ’ αυτό το ταξίδι της δημιουργίας σας θέλω μαζί, συνοδοιπόρους» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Θοδωρής Χήρας.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους τοπικούς υποψηφίους και κάλεσε τον κόσμο να δώσει ηχηρό παρών στην αποψινή κεντρική προεκλογική ομιλία στην Πύλη.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης