Τοπικά

Η dream team του Μαράβα συνεχίζει… ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!!!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν και ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» βρίσκεται ήδη σε στάδιο κατάρτισης του ψηφοδελτίου με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής του «Πρώτα ο Ανθρωπος» και δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ανακοινώνει σήμερα τους ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού και έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

 

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι μετά από τέσσερα χρόνια ξανά μαζί σας με την ιδιότητα του υπ. Δημάρχου Πύλης.

 Εργαστήκαμε  σκληρά και μεθοδικά αυτή την τετραετία.

Αποδείξαμε πως είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός που προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, αλλά διατηρώντας πάντα τις ίδιες αξίες  που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.

Καταφέραμε μέχρι σήμερα να κρατήσουμε το Δήμο υγιή και τη Πύλη και τα χωριά της ανθεκτικά, μέσα στον κυκεώνα των κρίσεων που βιώσαμε.

Και όλα αυτά γιατί διεκδικήσαμε και κερδίσαμε πολλά, από κοινού και συστρατευμένα. Όταν είμαστε μαζί, τα προβλήματα λύνονται ευκολότερα. Ημουνα πολύ σίγουρος, πως μαζί σας, θα νικήσουμε όλα τα προβλήματα, τις αντιξοότητες και τα εμπόδια.

Σας ευχαριστώ που συνεχίζουμε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ και όπως γνωρίζετε «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Γι αυτό νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ροή των πραγμάτων, καθώς η άρτια και πολυπληθείσα σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, υποδηλώνει έναν συνδυασμό νίκης και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, καθώς ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, υποδεχθήκαμε στις τάξεις μας, μια σειρά νέων μελών, χωρίς κομματικές & κοινωνικές αγκυλώσεις, διαθέτοντας ευρεία κοινωνική αποδοχή, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την ήδη ισχυρή ομάδα μας, συμβάλλοντας στο έργο που ήδη επιτελούμε.

Η δυναμική δημοτική μας ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει ομαδικά, με σχέδιο, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, και παρά τις γνωστές κακές συγκυρίες, που επηρέασαν όλο τον πλανήτη, μας πήγαν πίσω χρονικά, χωρίς όμως να μας αποπροσανατολίσουν από τους υψηλούς μας στόχους, κατάφερε να βγει αλώβητη, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υλοποιήσει μια σειρά έργων και να προχωρήσει σε μια σειρά από παρεμβάσεις, προς όφελος των συμπολιτών μας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ χρηματοδοτήσεις και προχωρώντας στην επίλυση εκκρεμοτήτων που για χρόνια ταλαιπωρούσαν τους συμπολίτες μας.

Πορευθήκαμε με γνώση των προβλημάτων και των δυσκολιών. Σίγουρα θέλαμε περισσότερα, αλλά έχουμε βάλει τις βάσεις, αγωνιζόμαστε διαρκώς για το καλύτερο, δεν κρυβόμαστε πίσω από πληκτρολόγια και συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Ο κόσμος του συνδυασμού μας αλλά και ο απλός κόσμος, μας θέλει δίπλα του και δυνατά στα πράγματα. Με τις δυσκολίες και τις ευκολίες της. Αγαπώ την ομάδα γιατί από την αρχή, λειτουργούσε με σοβαρότητα και εργατικότητα, μέσα από συνεργασία και ομαδικότητα.

Εμείς δεν θέλαμε να χάσουμε καμία ευκαιρία για την ΠΥΛΗ μας. Και προσπαθήσαμε διαρκώς γι’ αυτό.

Επιλέξαμε να κάνουμε το σωστό, όχι το εύκολο.

Τα αποτελέσματα αυτής της ομαδικής δουλειάς τα βλέπουμε πλέον γύρω μας, καθώς ο Δήμος μας γίνεται μέρα με τη μέρα πιο πράσινος, πιο σύγχρονος, πιο φιλικός, πιο ασφαλής, πιο όμορφος.

Γίνεται ο Δήμος που μας αξίζει.

Με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, ζητάμε την στήριξη όλων των δημοτών, την δική σας στήριξη, να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίσαμε…

Δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο, δίπλα στον πολίτη!

Προχωράμε μπροστά, δυναμικά, αποφασιστικά, όλοι μαζί. ΜΑΖΙ, για την ΠΥΛΗ!»

Οι δέκα οκτώ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με επικεφαλής τον Κώστα Μαράβα και θα διεκδικήσουν την ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αγγέλης  Σωτήρης                                           

Αναγνώστου Βασίλης                                    

Δούλαλας Κων/νος                                         

Ζούρτος Κωνσταντίνος                                 

Ζιάκας Χρήστος                                               

Καλλιώρα Χαρά                                               

Κατράνας Σταύρος

Μπαλατσούκας Θανάσης

Νάκος Χρήστος

Οικονόμου Λαμπρινή

Ούτρας Κωνσταντίνος

Πανάγου Μαρίνα

Παπαγεωργίου Θωμάς

Σακελλάριος Πέτρος

Τζάνης Βησσαρίων

Τζιορτζιώτης Γεώργιος

Χαντζής Σωτήριος

Τσόλας Παναγιώτης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης