Τοπικά

Θοδωρής Τσίνας: “Η γεωργία στη νέα εποχή και η προοπτική του τουρισμού”

Με την Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Αγοραστού να ολοκληρώνει  τα μεγάλα έργα υποδομής στη Θεσσαλία, ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος δρόμος γεμάτος ευκαιρίες, για επενδύσεις και ανάπτυξη.

 

Ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, στη χάραξη μιας ενιαίας πολιτικής που θα δίνει την ευκαιρίας στους αγρότες και κτηνοτρόφους να αναζητήσουν, να βρουν και να εφαρμόσουν νέες τεχνικές που θα εξασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα είναι ικανά να προωθηθούν στις αγορές του κόσμου.

Σε αυτή τη νέα εποχή είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνδέσουμε, ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον πρωτογενή τομέα με το συνεχώς και δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό προϊόν. Ήπιες μορφές τουριστικής ανάπτυξης με έμφαση στον αγροτουρισμό, είναι ικανές να ενισχύσουν περαιτέρω το εισόδημα των νέων ανθρώπων που θέλουν να μείνουν και να επενδύσουν στον τόπο τους. 

Με ολοκληρωμένο σχέδιο συνεχίζουμε στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού για να φέρουμε τη Θεσσαλία, την Π.Ε. Τρικάλων, μπροστά.

 

Θοδωρής Β. Τσίνας

Επιχειρηματίας-οινοπαραγωγός. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της “Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών” του Κώστα Αγοραστού

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης