Τοπικά

Θοδωρής Χήρας: “Να παρουσιάσει στους δημότες του Δ. Πύλης ο κ. Μαράβας το “έργο” του και όχι μακέτες η “θα”…”!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με την Δημοτική αρχή του Δήμου Πύλης αφού εννιά χρόνια μετά παρουσιάζει προεκλογικά ως έργα, υποσχέσεις του 2019 που δεν υλοποιήθηκαν και μακέτες παρεμβάσεων που “θα” πραγματοποιήσει!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης και επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” κ. Θοδωρής Χήρας, προκαλεί καθημερινά στις περιοδείες του τον κ. Κ. Μαράβα να παρουσιάσει στους δημότες του Δήμου Πύλης τα έργα, τις παρεμβάσεις και τα πεπραγμένα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής στην εννιάχρονη θητεία της, για να αναδειχθεί σε όλη της την μεγαλοπρέπεια η ανυπαρξία της και η ολιγωρία της, όλη αυτήν την περίοδο.
Στις 8 Οκτωβρίου ο Δ. Πύλης αλλάζει σελίδα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Δήμος Πύλης στις 8 Οκτώβρη ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

<< Θα προχωρήσουμε μαζί, για να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα είναι κοντά στο δημότη, με διαφάνεια στις αποφάσεις, χωρίς αποκλεισμούς, έχοντας απόλυτη συναίσθηση των αναγκών ανά χωριό, σε ένα εξελισσόμενο περιβάλλον >> ήταν το μήνυμα του Θοδωρή Χήρα που έστειλε κατά την περιοδεία του στις κοινότητες Δροσερό, Μουριά και Παλαιομονάστηρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έγινε και χθες αποδέκτης της αγάπης και της αμέριστης στήριξης της υποψηφιότητας του για την «ΑΛΛΑΓΗ» στον δήμο Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης