Τοπικά

Θ. Χήρας-Β. Τσιούτσιας: “”Πλούσιο” το έργο της Δημοτικής αρχής Πύλης, σε μακέτες και υποσχέσεις”-Περιοδειών συνέχεια

Την ένδεια αναπτυξιακών έργων και παρεμβάσεων που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δ. Πύλης, αναδεικνύουν στις περιοδείες του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” κ. Θοδωρής Χήρας και ο εταίρος του κ. Βαλάντης Τσιούτσιας.

“Τα πεπραγμένα της επί εννιά χρόνια απερχόμενης Δημοτικής αρχής του Δ. Πύλης είναι ανύπαρκτα και παρουσιάζει στους δημότες προεκλογικές μακέτες και υποσχέσεις, που θα υλοποιηθούν κάποτε στο απώτερο μέλλον” λέει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θ. Χήρας, ενώ ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος κ Β. Τσιούτσιας τονίζει στις ομιλίες του: “Η χαμένη δεκαετία για τον Δήμο μας τερματίζεται στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο κ. Μαράβας έχοντας αντιληφθεί την επερχόμενη ήττα του, επιχειρεί να εξαπατήσει τους πολίτες του Δ. Πύλης με χάντρες και καθρεπτάκια.”

Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός στις περιοδείες του Θοδωρή Χήρα: <<Προχωράμε μπροστά, το μέλλον είναι εδώ>>

 

Συνεχίζεται το κρεσέντο εντυπωσιακών συγκεντρώσεων του Θοδωρή Χήρα, στις κοινότητες του Δήμου Πύλης για την επικοινωνία των βασικών θέσεων του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» και την καταγραφή του παλμού που επικρατεί στις μικρές, αλλά φιλόξενες κοινωνίες. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν πολυπληθείς συγκεντρώσεις σε Άγιο Βησσαρίωνα, Φιλύρα, Άγιο Προκόπιο και Καλογήρους. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης και οι υποψήφιοι που τον πλαισίωναν έτυχαν θερμής υποδοχής, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλες συγκεντρώσεις και ομιλίες του Θοδωρή Χήρα, σε Άγιο Βησσαρίωνα και Φιλύρα.Ο Θοδωρής Χήρας παρουσίασε εν μέσω χειροκροτημάτων τις βασικές θέσεις του συνδυασμού με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα απαραίτητα έργα αγροτικής οδοποιίας, που έχουν τόσο ανάγκη οι κτηνοτρόφοι της κοινότητας.

Επίσης, εστίασε σε σημαντικές παρεμβάσεις που υπόσχονται αφενός να κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη, αφετέρου να γίνουν μοχλός ανάπτυξης στο χτίσιμο της νέας εποχής. Έμφαση έδωσε στη θωράκιση του Δήμου Πύλης απέναντι στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ώστε οι δημότες να αισθάνονται προστατευμένοι.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Πύλης Θοδωρή Χήρα, προλόγισε στον Άγιο Βησσαρίωνα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθηγητής – μαθηματικός Γιώργος Αναγνώστου.

 

Ακολούθησε σε θριαμβευτική ατμόσφαιρα, η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού. «Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, έχουμε τον πάνω χέρι στηρίξτε μας, δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Θα δείτε έναν δήμο που δεν θα το πιστεύετέ ότι μπορούν άνθρωποι να τον κάνουν! Έχουμε τη θέληση, το μεράκι να προχωρήσουμε ενωμένοι στο μέλλον» ήταν το μήνυμα του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης