Τοπικά

Ισχυρή προσθήκη για Θ. Χήρα στα Στουρναραίικα με Χρήστο Λαμπρογεώργο

Σε μία άκρως ισχυρή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε και επίσημα τα χέρια με τον Λαμπρογεώργο Χρήστο και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος διαμένει μόνιμα στα Στουρναραίικα και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Καρανάσιου Αργυρώ και πατέρας τεσσάρων τέκνων.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Αγαπώ παθολογικά τα Στουρναραίικα και “πονάω” τον τόπο μου. Η Κοινότητα μας και γενικότερα ο ορεινός μας όγκος έχουν ανάγκη από ανάπτυξη που θα επιφέρει την πρόοδο και την ευημερία. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί η στασιμότητα και ενίοτε η οπισθοδρόμηση. Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Θεοδώρου Χήρα και θα αγωνιστώ και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης και για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου >>.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε…. << Ο Χρήστος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα στα Στουρναραίικα και έχει τεκμηριωμένες προτάσεις για την επίλυση τους. Άνθρωπος ευρέως αγαπητός. Κοινωνικός, εργατικός, πρόθυμος, αποφασιστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση!
Ο Χρήστος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Στουρναραίικων.
Χρήστο, είναι δική μας τιμή που αποδέχθηκες την πρότασή μας και πλαισιώνεις το ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης