Τοπικά

Κίνημα Ηλιάδη. Για πρώτη φορά “ενωμένο κέντρο” στα Τρίκαλα (εικόνες)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της πρώτης πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η παράταξη “Τόπος να ζούμε” και ο επικεφαλής αυτής Γιώργος Ηλιάδης.

 

Με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση και την κλιματική αλλαγή ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων φιλοξένησε στην αίθουσα “Παπαστεριάδη” σε εξαιρετικά ενδιαφέρον πάνελ τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τον  επίκουρο Καθηγητή του Ε.Μ.Π. Ευάγγελο Μαρινάκη. Οι ομιλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στην “ενεργειακή δημοκρατία” και στην “κοινωνική δικαιοσύνη” κάνοντας λόγο για ανάγκη άμεσης αλλαγής του μοντέλου που σήμερα εφαρμόζεται και δίνει ευκαιρίες μόνο σε “μεγάλους παίκτες της αγοράς” δημιουργώντας ένα ασφυκτικό πλαίσιο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν μέσω τηλεοπτικού μηνύματος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, οι βουλεύτριες Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη (ΣΥΡΙΖΑ) και Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ), καθώς και ο αντιδήμαρχος Τάκης Παζαϊτης ως εκπρόσωπος του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης