Τοπικά

Κίνηση-ΜΑΤ από Αβραμόπουλο. Εξασφάλισε έργο 1.1 εκ. € για το Δήμο Μετεώρων

Αποδίδουν καρπούς οι επαφές του Λευτέρη Αβραμόπουλου με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αλλά και η άριστη συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

 

Μάλιστα σε συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας την περίοδο των Χριστουγέννων είχε συζητήσει μαζί του την ανάγκη προώθησης του έργου της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Μετεώρων και εκείνος του έδωσε κατευθύνσεις.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κινείται ήδη ως ο επόμενος δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων, επεδίωξε και είχε συνάντηση με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, του έθεσε το ζήτημα και ήδη όπως έγινε γνωστό από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας εγκρίνεται το ποσό του 1.1 εκ. € για την βελτίωση των υποδομών στα χωριά και την εξασφάλιση εύκολης πρόσβασης για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στις μονάδες τους.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δεν κρύβει την ικανοποίησή του λέγοντας πως «κάνουμε αυτό που πρέπει και μπορούμε, έστω και ως αξιωματική αντιπολίτευση προς το παρόν. Ενεργούμε για το καλό των συνδημοτών μας και τα αποτελέσματα φαίνονται. Συνεχίζουμε…».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης